آیا به دنبال قدرت و امنیت در سرور های خود هستید؟

بهترین عملکرد و بهترین انتخاب
دنیایی از قدرت و عملکردی باورنکردنی با سرور های ما
سوپکت (Supect) در زمینه ی فناوری اطلاعات با افتخار خدمات و محصولات متنوع خود را در زمینه ی
سرور های سخت افزاری به شما معرفی می کند . در شرکت سوپکت ، ما به ارائه سرور های سخت افزاری
با کیفیت بالا ،عملکرد قابل اعتماد و گسترده در جهت پاسخگویی به نیاز های مختلف کسب و کار متعهد هستیم .
تیم متخصص ما ، به دنبال ارائه ی بهترین راه حل های سروری برای شما می باشد.

سرور های سخت افزاری از بهترین برند های معتبر جهانی

این سرور ها از آخرین فناوری های موجود بهره می برند و با دقت و کیفیت بالا ساخته می شوند تا به شما کارایی بالا ،امنیت قوی و قابلیت مقیاس پذیری مناسب را فراهم آورند

HP

Cisco

Dell

Lenovo

Supermicro

Inspur

IBM

HPE

این سرور ها از آخرین فناوری های موجود بهره می برند و با دقت و کیفیت بالا ساخته می شوند تا به شما کارایی بالا ،امنیت قوی و قابلیت مقیاس پذیری مناسب را فراهم آورند .

اگر شما به دنبال سرور های سخت افزاری با بهترین قیمت و کیفیت هستید ، ما آماده ی ارائه ی مشاوره ،پاسخ به سوالات شما ، پاسخ به استعمال قیمت برای شما و ارائه پشتیبانی لازم برای انتخاب و فروش محصولات مورد نیاز شما هستیم.

  • ● تنوع و گسترش محصولات
  • ● مشاوره فنی و نصب
  • ● قیمت مناسب
  • ● پشتیبانی و خدمات پس از فروش
  • ● ارائه ی به روز رسانی

همین الان با کارشناسان ما تماس بگیرید

کارشناسان ما در سوپکت آماده ارائه خدمات به شما مشتریان هستند
الان به مشاور وصل شو

سرور فیزیکی چیست ؟

سرور فیزیکی یا سخت افزاری ، یک دستگاه سخت افزاری با منابع سخت افزاری است که مستقیما یک سیستم عامل و برنامه ها را اجرا می کند . این منابع سخت افزاری شامل پردازنده ،حافظه و دیسک های سخت است که به صورت کامل و اختصاصی برای اجرای یک سیستم عامل و برنامه ها عمل می کنند . سرور های فیزیکی نیاز به منابع سخت افزاری بالایی مانند پایگاه داده های بزرگ و برنامه های پردازشی گرافیکی دارند . امنیت بالا و انعطاف پذیری در انتخاب و ارتقاء سخت افزار از ویژگی های مهمی هستند که سرور های فیزیکی را گزینه ی مناسب برای نیاز سازمانی می باشد.

فرق سرور های مجازی با سرور های فیزیکی در چیست ؟

    سرورهای فیزیکی

  • سرور های فیزیکی دارای منابع سخت افزاری مستقل و فیزیکی هستند
  • هر سرور سخت افزاری دارای یک سخت افزار ،پردازنده ،حافظه ،هارد دیسک و منابع دیگر است که به صورت مستقل قابل استفاده قابل استفاده است
  • سرور های فیزیکی برای برنامه هایی است که نیازمند عماکرد بالا و کنترل دقیق سخت افزاری هستند مناسب هستند . مثلا برای برنامه هایی که نیاز به دسترسی به دستگاه های سخت افزاری مخصوص دارند.

    سرورهای مجازی

  • سرور های مجازی (Virtual Machine) دارای ماشین مجازی هستند که بر روی یک سرور فیزیکی ایجاد می شود و منابع سخت افزاری را به صورت مجازی تقسیم می کنند.
  • هر ماشین مجازی VM دارای محدودیت های منبعی است مانند پردازنده،حافظه و فضای ذخیره سازی است و توسط سرور مجازی مدیریت می شوند .
  • برای افزایش بهره وری ، مدیریت آسان منابع و ایجاد محیط های آزمایشی و توسعه ، سرور مجازی مناسب تر است

پس اصلی ترین فرق بین سرور سخت افزای(فیزیکی) و سرور های مجازی در این است که سرور های مجازی منابع یک سرور فیزیکی را بین چند ماشین مجازی تقسیم می کنند .در حالی که سرور های فیزیکی منابع سخت افزاری را به صورت مستقل ارائه می دهد.

برای مشاوره رایگان همین الان فرم درخواست مشاوره رو پر کن

با پرکردن این فرم کارشناس تخصصی حوزه سرور باهاتون ارتباط میگیره
الان به مشاور وصل شو

با انواع سرورها بیشتر آشنا بشید

سرورهای فیزیکی از انواع مختلفی بر راساس نیاز،قابلیتها و ویژگی های فنی طراحی می شوند .برخی از این مدل ها عبارتند از

1- سرورهای رک مونت Rack-Mount Servers

  • ● اندازه استاندارد و مشخص
  • ● به رک های استاندارد ، دیتاسنتر ها و مراکز داده جای میگیرند
  • ● نصب به صورت افقی
  • ● مناسب برای محیط هایی با فضای محدود و استفاده بالا
  • ● امکانات مدیریت پیشرفته ،مدیریت پیشرفته با انعطاف پذیری بالا و توانایی تشخیص و رفع خطاهای سخت افزاری

2- سرورهای برجی Tower Servers

  • ● به صورت عمودی و به شکل عمودی طراحی می شود
  • ● مناسب برای افرادی که فضای محدود دارند و به دنبال راه حل ساده برای استفاده ی مناسب فضا هستند

3-سرورهای ترکیبی Blade Servers

  • ● طراحی به صورت کارت های سخت افزاری کوچک و قابل تعویض که در یک فریم یا یک فریم یا یک واحد رک مونت جای می گیرند
  • ● مناسب برای محیط های نیازمند به مقیاس پذیری بالا

سرور های سخت افزاری به طور کلی به دو دسته تقسیم می شوند

رده های سرور عمومی و رده های سرور اختصاصی

سرور های سخت افزاری اختصاصی Enterprise Server

  • این سرور ها معمولا برای محیط های کاری بزرگ و نیازمندی هایی که نیاز به پردازش قدرتمند و قابلیت های مدیریتی پیچیده دارند طراحی شده اند .این سرور ها معمولا شامل سرور های Rack-mount و سرور های برجی Tower می شوند .

سرورهای سخت افزاری عمومی General-Purpose Server

  • این سرو ها برای استفاده های کلی در شبکه های کوچکتر یا محیط های کسب و کار کوچک تر و متوسط ، سرور های Blade Server طراحی شده اند . این سرور ها شامل Modular Servers و Hybrid Servers با تعداد سرور های بسیار زیاد است و هر شرکت سازنده ممکن است محصولات متعددی با مشخصات مختلف عرضه کند

برخی شرکت های سازنده ی سرور های سخت افزاری (فیزیکی)

سرورهای HP

سرور های فیزیکی HP یکی از برند های مطرح در زمینه ساخت سرور های فیزیکی هستند.و به دلیل کیفیت ساخت و پشتیبانی قوی ،در محیط های تجاری و صنعتی بسیار مناسب هستند .مدل ها و سری های بسیار متععدی دارد که بر اساس نیاز از حجم کم و کارآمد تا سرور های بزرگ و با عملکرد بسیار بالا را فراهم می کنند . این سرور ها از فناوری های تکنولوژی پردازند ه ای Intel Xeon ،ذخیره سازی RAID و پشتیبانی از انواع شبکه های مبتنی بر Ethernet استفاده می کنند . یکی از معروف ترین خطوط سرورهای HP که با انعطاف پذیری و قابلیت های متعدد برای انواع ماربرد ها مناسب است ، HP ProLiant می باشد. از لحاظ امنیتی با قابلیت هایی مانند TPM (Trust Platform Management) و ابزار های مدیریتی متوعی مانند iLo(Integrated Lights-out) تقویت شده اند . سرور های HP با قابلیت های مدیریتی پیشرفته مانند HPE OneView و HPE Insight Control ،به مدیران IT کمک می کند تا عملکرد ،مصرف انرژی و موجودی را کنترل کرده و بهبود ببخشند. سرور های اچ پی مدام در حال به روز رسانی و ارتقاء محصولات خود است تا با نیاز روز دنیا و توسعه های فناوری همگام باشد..

مشاوره رایگان 910170493

1- سرورهای سری ProLiant

  • ● ProLiant DL Series : این سری شامل سرور های رک مونت است که برای استفاد در مراکز *داده* و *محیط های شبکه ای * طراحی شده اند
    .مدل های معروف این سری : DL380 Gen10 و DL360 Gen10
  • ● ProLiant ML Series : این سری سرور های برجی را شامل می شود که برای استفاده در محیط های کوچک و شرکت های کوچک و متوسط
    مناسب هستند.مدل معروف این سری : ML350 Gen10

2-سرور های سری Synergy

  • ● این سری از سرور ها به عنوان یک پلتفرم مبتنی بر تجمع سرور ها ، ذخیره سازی و شبکه برای محیط های مجازی سازی و ابری ، طراحی شده است .
    این سرور ها امکانات مدیریت و مقیاس پذیری بالایی را ارائه می دهند .

3-سرور های سری Superdome Flex

  • ● این سری سرور ها به عنوان یک پلتفرم برای اجرای برنامه های انعطاف پذیر و کاربرد های حساس به زمان بالا طراحی شده اند .آن ها دارای قابلیت های
    مقیاس پذیری بسیار بالا و قابلیت اطمینان بالایی هستند .

4- سرور های سری Apollo

  • ● این سرور ها برای کاربرد های محاسبات موازی و داده محوری طراحی شده اند . آن ها از سخت افزار های قدرتمندی برای پردازش داده های بزرگ و پیچیده ،
    استفاده می کنند .

این مثال ها چند نمونه از سرور های معروف HPE در هر یک از نسل ها هستند .

فرق سرورهای HPE و HP در چیست؟

این دو سرور از دو شرکت مختلف به نام های Hewlett Packet (HP) و Hewlett Packet Enterprise ( HPE) تولید می شوند . ولی در واقع شرکت مادر HP بود . تفاوت اصلی آن ها در نوع محصولات آن هاست . در سال 2015 شرکت HP به بخش مجزا HP Inc ، HPE تقسیم شد . این تقسیم بخش ها به HPE اجازه داد تا به طور مستقل تمرکز خود را بر روی سرور ها ، ذخیره سازی داده ، شبکه ، خدمات IT و نرم افزار های مرتبط با مراکز داده و ابر ، مدیریت کارکرد های ابری و حرفه ای ، محصولات اتوماسیون و مدیریت انبار ها و محصولات مربوط به هوش مصنوعی و محاسبات کاربردی متمرکز کند . HPE در زمینه فناوری اطلاعات و سرور ها و HP Inc به طور جداگانه در زمینه های مصرفی مانند لپ تاپ ها ، پرینتر ها و تجهیزات مصرفی دیگر فعالیت می کنند .

انواع نسل های سرورها

بعد از شناخت مختصری از سرور های فیزیکی میخواهیم در مورد نسل های این سرور ها اطلاعاتی داشته باشیم . اول باید بدانیم واژه ی نسل در سرور به چه معناست.

نسل در این جا به معنای یک دوره ی خاص از توسعه یا پیشرفت در یک فناوری مشخص است .به معماری ، فناوری ، قدرت پردازش ، امنیت ،مصرف انرژی ، امنیت ،معرفی فناوری های جدید ، افزایش توانایی محاسباتی و ارتقاء و تکامل در یک دوره ی خاص اشاره دارد . نسل های مورد استفاده ی اخیر نسل 7 تا 12 است که به صورت Gen7 تا Gen12 نشان داده می شود.

نسل 7 (Gen7)

این نسل سرورها در دهه 2010 معرفی شدند . آن ها از پردازنده های Intel Xeon و AMD Opteron استفتده می کنند و از تکنولوژی های قدرتمند مانند DDR3 حافظه و RAID برای ذخیره سای داده استفاده می کنند .
مثال :
HP ProLiant DL380 G7

نسل 8 (Gen 8)

این نسل در اواخر دهه 2010 معرفی شد . از تکنولوژی های مدرن تری مانند DDR4 حافظه ، پردازنده هایی با عملکرد بهتر مانند Intel Xeon E5-2600و ابزار های مدیریتی پیشرفته تری برخوردار بودند . امکان مدیریت و مانیتورینگ پیشرفته ،افزایش قدرت پردازشی و بهبود عملکرد و امنیت بهتر .

مثال :
سرور های Dell PowerEdge R720

نسل9 (Gen9)

در این نسل تمرکز بر روی بهبود هایی در زمینه کارایی،افزایش توان محاسباتی ،امنیت و مدیریت سرور ها و استفاده های بهتر از فناوری های نوین انجام شد . پردازنده ها قوی تر شدند(Intel Xeon 5600) ،حافظه DDR4 با ظرفیت بیشتر و پشتیبانی از UEFI(رابط کاربری سیستم همگانی ) برخوردار بودند .
مثال :
IBM System x3650 M4

نسل 10 (Gen 10)

این نسل از پیشرفت های فناوری مانند پردازنده هایی با عملکرد بالا تر مانند Intel Xeon Scalableسری Skylake ، پشتیبانی از حافظه DDR4 با سرعت بالا ، استفاده از فناوری های مبتنی بر ترم افزار مانند مدیریت تحت وب و ذخیره سازی فلش SSD و پشتیبانی از امنیت سطح سخت افزاری (TPM) بهره می بردند .

مثال :
HPE ProLiant DL380 Gen10

نسل 11 (Gen11)

این نسل نخستین بار در دهه 2020 معرفی شدند . این نسل پیشرفت هایی نظیر ، افزایش قابلیت مقیاس پذیری و انعطاف پذیری برای کارهای مختلف ، استفاده از فناوری های پیشرفته مانند Optaneو NVMe SSD ، استفاده از پردازنده های Intel Xeon scalable سری CasCade Lakeداشتند و با تمرکز بر روی بهبود عملکرد ،امنیت و انعطاف پذیری طراحی شده اند .
مثال :
Dell PowerEdge R740Xd Gen11

نسل 12 (Gen 12)

معرفی این نسل از سرور ها به طور رسمی انجام نشده است اما منتظر باشید تا اطلاعات بیشتر در این مورد به محض در دسترس بودن آن ها منتشر خواهد شد .

مشاوره رایگان تلفنی

آکادمی آموزشی سوپکت

برای تماس، فرم را تکمیل کنید.
تماس با کارشناسان ما: 021-91017049