با سوپکت وارد دنیای آنلاین شوید

طراحی سایت حرفه ای برای فعالیت شما ، تخصص ماست . فرقی نمیکند شما یک کارآفرین تازه کار باشید یا یک فروشگاه محلی یا بیزنسی بین المللی یا بزرگ ، در همه حالات میتوانید روی ما حساب کنید . در این جا میتوانید با دنیای طراحی سایت آشنا شوید ، خدمات ما را بررسی کنید ، نمونه کار های ما را ببیند و با تماس با متخصصین ما ، از مشاوره ای رایگان بهره ببرید .

چرا سوپکت؟

  • طراحی های منحصر به فرد
    تجربه ی کاربری عالی
    طراحی ریسپانسیو و موبایل‌فرندلی
    طراحی بصری مدرن و جذاب
    بهینه‌سازی سئو در طراحی
    پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS)
    طراحی تجربه کاربری (UX) بهینه
    سرعت و عملکرد بالا
    پشتیبانی حرفه ای
  • با وجود تمام شغل هایی که در حال حاضر وجود دارند و به جرات می توان گفت همه ی نیاز های ما را برطرف میکنند ، به دلیل مشغله های زیاد ، ترافیک ، و حتی تمایل به راحتی و زود برطرف شدن نیازها، استفاده از بستر آنلاین مطمئن ، بهترین گزینه برای عموم مردم خواهد بود .

    کافیست نیاز خود را در موتور های جست و جو سرچ کنند و به فروشگاه و محصولی که میخواهند دسترسی پیدا کنند بدون نیاز به حضور فیزیکی ! صاحبین مشاغل و کسب و کار ها ، باید با پیشرفت علم جلو بروند وگرنه آن هایی که دارای سیستم های آنلاین هستند به راحتی ، رقیب آن ها شده و بازار را دست خود می گیرند. ساده ترین راه داشتن وب سایت است و متناسب با شغلی که در آن تعریف می شود دارای امکانات منحصر به فرد خود می باشد .

    با وبسایت می‌توانید محصولات، خدمات، تخفیف‌ها و پیشنهادهای ویژه‌تان را به راحتی به نمایش بگذارید. که البته با کارهایی که متخصصین سئو انجام می دهند ، وب سایت شما در سرچ های گوگل در لیست های اولیه قرار بگیرد . که هم میتوانید مشتری جدید داشته باشید هم مشتری های مخصوص به خود را نگه دارید . که مشتری هایتان میتوانند در جای جای کشور باشندو دیگر محدود به یک محله یا شهر نیستند.

    اگه کسب‌وکار شما خدماتی یا محصولاتی ارائه میدهد، داشتن یه گالری از نمونه کارها یا محصولات روی وبسایت می‌تواند خیلی کمک‌کننده باشد .در این حالت کاربران قبل از اینکه با شما تماس بگیرند یا به مغازه‌ شما بیایند، می‌توانند ببینند شما چه چیزی را ارائه می‌دهید یک وب سایت می‌تواند ارزش افزوده‌ ، به کسب‌وکار شما بدهد. مثلاً مقالات آموزشی، نکات مفید یا حتی یک وبلاگ داشته باشید که باعث میشودکاربران بیشتری به سایت شما سر بزنند و حتی شما را به‌عنوان یک مرجع معتبر ببینند.

    واقعا چی بهتر از این برای مشتری های شما ، که اگر خواستند خریدی داشته باشتد در شرایط مطلوب به دور از هر استرسی ، با زدن چند تا دکمه ، خرید خود را از انجام دهند . داشتن وب سایت این حس را به مشتری هایتان می دهد که در کار خود حرفه ای و جدی هستید. مهم ترین شاخصه برای این حضور داشتن محیط دیجیتالی دوستانه ، لذت بخش ، حرفه ای در عین حال ساده ،خوش طرح و رنگ است که مشتری به راحتی بتواند در بستر آن بگردد و خرید خود را انجام دهد .

    داشتن این بستر نیازمند انتخاب طراح سایتی است که اولا بتواند این بستر را طراحی و ایجاد کند و دوما با پشتیبانی حرفه ای و به روز رسانی های به جا ، این محیط را برای شما حفظ کند .

    سوپکت با داشتن برنامه نویسان حرفه ای و دارای تجربه، شما را به هدف خود می رساند . کافیست با ما تماس بگیرید

    برای مشاوره رایگان همین الان فرم درخواست مشاوره رو پر کن

    با پرکردن این فرم کارشناس تخصصی حوزه وب باهاتون ارتباط میگیره
    الان به مشاور وصل شو

    طراحی وبسایت چیست ؟

    فرآیند ایجاد و توسعه یک وب سایت ، که شامل طراحی ظاهری ، چیدمان صفحات ،نوشتن محتوا و اجرای عملکرد های مختلف می باشد . هدف از این فرآیند ایجاد یک سایت کاربرپسند ،جذاب و موثر است که در نهایت بتواند نیازهای کاربران را برآورده کند و اهداف کسب و کار را محقق سازد . تیم متخصص ما ، به دنبال ارائه ی بهترین راه حل های سروری برای شما می باشد.

    بخش های اصلی طراحی سایت شامل موارد زیر است

    طراحی بصری Visual Design

    طرح بندی Layout
    تعیین نوع چیدمان اجزای وبسایت روی صفحات و نحوه ی قرار گیری متون ، دکمه ها ،تصاویر و منو ها
    رابط کاربری UI
    طراحی بخش های بصری سایت مثل رنگ ها ، فونت ها ، تصاویر و دکمه ها .این بخش به کاربران کمک میکند به راحتی از سایت استفاده کنند و تجربه خوشایندی داشته باشند .
    طراحی تجربه کاربری UX
    به معنای ایجاد مسیری ساده و جذاب برای کاربران است تا بتوانند به راحتی اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند و از گشتن در سایت لذت ببرند .

    طراحی واکنش گرا Responsive Design

    سازگاری با دستگاه های مختلف
    طراحی سایت باید به گونه ای باشد که در تمام دستگاه ها (موبایل ، تبلت ، لپ تاپ و دسکتاپ ) ، به درستی نمایش داده شود . این عامل بسیار روی سئوی سایت و تجربه ی کاربری ، تاثیر مثبت میگذارد.

    توسعه وب Web Development

    فرانت اند Front-end Development
    کدنویسی بخشی از سایت است که کاربران میتوانند آن قسمت را مشاهده کنند و با آن تعامل دارند . مانند صفحات وب ، دکمه ها و فرم ها که با استفاده از زبان های برنامه نویسی CSS ، HTML ، JavaScript نوشته و اجرا میشود .
    بک اند Back-end Development
    بک اند در پس زمینه کار می کند و از چشم کاربران به دور است .این بخش شامل سرور ،پایگاه داده و منطق برنامه نویسی است که داده ها را پردازش کرده ، مدیریت می کند و با فرانت اند که با کاربران در تعامل است ، ارتباط برقرار میکند .

    خوب است بدانید که عملکرد و سرعت سایت تا حد زیادی به بهینه سازی بک اند بستگی دارد . هر چه سرعت سایت بهتر و بیشتر باشد ، کاربر بیشتر جذب آن می شود و در رتبه بندی های گوگل شاخص های بهتری میگیرد .
    داده های ورودی سایت مانند اطلاعات کاربران ، محصولات ،محتوا و تراکنش ها در این بخش ،مدیریت می شود .

    محتوا و معماری اطلاعات Architecture content and Information

    تولید محتوا
    از مهم ترین ویژگی ی سایت حرفه ای ، داشتن محتوای خوب و جذاب و مفید است به گونه ای که مخاطب را جذب کند ،به اطلاعات آن بیفزاید و نیازهای آن را برطرف کند.
    داشتن چنین ویژگی ای نیازمند محتوا نویسی حرفه ای است که بتواند نیاز سیستم را برطرف کند .
    ویدیو و تصاویر
    انتخاب تصاویر مناسب و جذاب و با کیفیت و همچنین ویدئو های مختصر و مفید که مرتبط با هدف سایت باشد ، برای جذب مخاطب و اطلاع رسانی کارآمد بسیار حائز اهمیت است .
    معماری اطلاعات
    نحوه سازماندهی و چیدمان محتواها در سایت بسیار مهم است .چون باعث میشود کاربران به راحتی بتونند به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.

    بهینه سازی برای موتورهای جست و جو SEO

    بهینه سازی محتوا
    وقتی محتوای سایت کارآمد و هدف مند نوشته شود یک seo کار با استفاده از کلمات کلیدی آن را تنظیم میکند و با علم خود جذب ترافیک سایت را بالا برده و وب سایت شما را به صفحه اول گوگل میاورد . میتوانید برای دریافت اطلاعات کامل به بخش SEO سایت بروید .
    تکنیکال SEO
    شامل بهینه سازی ساختار فنی سایت ،سرعت بارگذاری صفحات ،بهینه سازی کد ها ،سازگاری با موبایل و سایر سیستم های هوشمند و ساختار URL آنهاست .

    نگهداری و پشتیبانی

    آپدیت ها و به روز رسانی های منظم
    سیستمی پایدار میشود که نسبت به نیاز ها و رفع آن ها ،آپدیت های منظم انجام دهد . نرم افزار ها ، افزونه ها و محتوای سایت برای حفط عملکرد بهتر و امنیت بالا تر نیاز به آپدیت دارند .
    پشتیبانی فنی
    متخصصین ما ، صدای مخاطب و مشتریان را میشنود ، خطا ها را بررسی میکند و در جهت رفع آن اقدام میکند چرا که هدفش جذب مخاطب و نگهداری مشتری و جلب رضایت از آن است .

    میتوانید در کنار داشتن وب سایت خود ، از پشتیبانی حرفه ای برنامه نویسان ما بهره ببرید

    کافیست همین الان با ما تماس بگیرید
    الان به مشاور وصل شو

    طراحی سایت ، با چه زبانی نوشته میشود؟

    زبان های برنامه نویسی تحت وب ، به 2 دسته تقسیم می شوند

    • زبان های سمت کلاینت

    • زبان های سمت سرور

    زبان‌های برنامه‌نویسی سمت کلاینت مانند HTML، CSS و JavaScript مسئول طراحی و تعاملات کاربر با وب‌سایت هستند. این زبان‌ها به مرورگر کمک می‌کنند تا محتوای صفحات وب را نمایش دهد و با کاربر در تعامل باشد. JavaScript همچنین با افزودن قابلیت‌های دینامیک و تعاملی، تجربه کاربری را بهبود می‌بخشد و امکان اجرای برنامه‌های پیچیده در سمت کاربر را فراهم می‌کند.

    زبان‌های برنامه‌نویسی سمت سرور مانند PHP، Python، Node.js و Ruby از مهم‌ترین ابزارها برای توسعه وب‌سایت‌های داینامیک هستند. این زبان‌ها به سرور کمک می‌کنند تا داده‌ها را پردازش کرده و صفحات وب را بر اساس درخواست کاربر به صورت پویا تولید کنند. انتخاب زبان مناسب بستگی به نیاز پروژه و ویژگی‌های هر زبان دارد.

    زبان های سمت کلاینت Client-Side Languages

    این زبان ها در مرورگر کاربر اجرا میشوند .برای تعامل و تجربه ی کاربری مورد استفاده قرار می گیرد .

    HTML

    برای ساختار دهی و نمایش محتوای وب می باشد که از یک سری عناصر تشکیل شده است .این عناصر به مرورگر میگوید که چگونه محتوا را نمایش دهد .که شامل چیدمان متن ،تصاویر ،ویدئو ها و فرم ها میباشد .

    CSS

    برای استایل دهی ، زیباسازی و طراحی عنصر وب است که شامل تعیین رنگ ها ، فونت هاو طراحی ریسپانسیو را کنترل می کند.

    در واقع HTML ساختمان یک وب سایت است که CSS کاز زیبا سازی آن را انجام می دهد

    JavaScript

    برای ایجاد تعامل و دینامیک کردن صفحات وب است .برنامه نویس سایت می تواند با استفاده از این زبان ، صفحات وب را به صورت پویا تغییر دهد ، فرم ها را اعتبار سنجی کند و با سرور ارتباط برقرار کند.این زبان روح و جان به سایت شما میدهد . نمایش انیمیشن ،ویدیو ها ، حرکت تصاویر، تغییر رنگ فونت ها و .. بخشی از اثر این زبان است.
    همچنین برای برنامه نویسی و توسعه نرم افزار ها و اپلیکیشن های اندروید و دسکتاپ نیز استفاده می شود .

    JS یا همان جاوا اسکریپت ، هم سرور ساید است هم کلاینت ساید

    زبان های سمت سرور Server-Side Languages

    این زبان ها سمت سرور اجرا میشوند و مسئول پردازش داده ها ، مدیریت پایگاه داده و تولید صفحات وب پویا ، هستند . برخی زبان های پرکاربرد سمت سرور :

    PHP

    رایج ترین زبان برنامه نویسی سمت سرور، که در توسعه ی وب سایت های پویا و سیستم های مدیریت محتوا (مانند WordPress) استفاده می شود . این زبان مسئول پردازش داده هاست .
    PHP اطلاعات را از پایگاه داده میگیرد و نتیجه ی آن را به کاربر نشان میدهد.

    Python

    زبانی قدرتمند و چند منظوره ، که برای ساخت سایت ها و نرم افزار ها ، خودکارسازی وظایف و تجزیه و تحلیل داده ها ، استفاده می شود .
    این زبان به زبانی بسیار تطبیق پذیر و پرکاربرد در دنیای برنامه نویسی تبدیل شده است.

    Ruby ، #C دیگر زبان ها هستند که هر کدام طرفداران خود را دارند و نسبت به نیاز سیستم ، از آن ها استفاده می شود

    نکته بسیار مهمی که در مورد داشتن یک وبسایت باید بدانید این است که ،در طراحی سایت ، نسبت نوع برنامه نویسی آن 2 نوع سایت داریم .

    سایت های داینامیک (Dynamic Website)

    سایت های استاتیک (Static website)

    سایت های استاتیک (Static website) چیست ؟

    صفحات وبی که محتوای آن ها ثابت و از پیش تعیین شده با منابع محدود است
    همانی که نوشته شده است همان هم نمایش داده میشود

    سادگی ، سرعت بارگذاری بالا و هزینه ی کمتر،هزینه نگهداری پایین و امنیت بالا
    از ویژگی های مثبت سایت های استاتیک هستند .

    سایت های استاتیک در کدام بخش ها ، کاربرد دارند ؟

    • وب‌سایت‌های شرکتی و معرفی کسب‌وکار
    • وب‌سایت‌های نمونه‌کار و پرتفولیو
    • صفحات فرود (Landing Pages)
    • وب‌سایت‌های شخصی و بلاگ‌های ساده
    • وب‌سایت‌های اطلاع‌رسانی و اعلامیه‌ها
    • مستندسازی و راهنمای کاربر
    • وب‌سایت‌های آموزشی ساده

    ">

    سایت های داینامیک (Dynamic Website) چیست ؟

    با استفاده از تکنولوژی های سمت سرور ساخته می شوند و محتوای آن ها پویا و قابل به روز رسانی و تغییر می باشد.
    زبان برنامه نویسی این نوع سایت ، Ruby ، JavaScript ، Python ، PHP است و از پایگاه داده ها ، برای ذخیره و مدیریت محتوا استفاده میشود.
    تعامل با کاربر ، مدیریت محتوا ، داشتن قابلیت های پیشرفته که شامل فرم های ثبت نام ، پروفایل های کاربری و جست و جوی پیشرفته از ویژگی های مثبت این نوع سایت ها هستند .
    بدیهیست که نسبت به سایت های استاتیک ، آپدیت کردن سایت ، هزینه بردار است و به دلیل تعاملات پیچیده ، نیاز به تدابیر امنیتی بیشتری دارد

    نکته ی مهم و تاثیر گذار در وب سایت های داینامیک ، به دلیل نیاز به پردازش سرور و ارتباط با پایگاه داده ها ، سرعت سایت تغییر میکند و میتواند باعث کاهش سرعت آن شود .

    سایت های داینامیک در کدام بخش ها ، کاربرد دارند ؟

    فروشگاه های آنلاین
    وبلاگ ها و سایت های خبری
    پلتفرم های اموزشی آنلاین
    سایت های شبکه های اجتماعی و انجمن ها
    سیستم های مدیریت محتوا
    سایت های خدماتی و رزرو آنلاین
    داشبورد های مدیریتی و گزارش دهی
    سیستم های خدمات دولتی و عمومی

    برای مشاوره رایگان همین الان فرم درخواست مشاوره رو پر کن

    با پرکردن این فرم کارشناس تخصصی حوزه سئو باهاتون ارتباط میگیره
    درخواست مشاوره

    برای سفارش طراحی سایت چه باید کرد ؟

    برای سفارش طراحی سایت ، شما مشتریان عزیز کافیست با ما تماس بگیرید تا از خدمات مشاوره ی ما بهره مند شوید و گام به گام این مسیر رو با هم انجام دهیم

    هزینه ی طراحی وب سایت به چه صورت است؟

    هزینه ی سایت نسبت به نوع وبسایتی که میخواهید و هدفی که قرار است دنبال شود ، تعیین میشود . بدیهی است تمام مراحل برای شما ، شفاف سازی می شود .

    راهنمای قدم به قدم برای سفارش طراحی سایت :

    1- مشاوره و نیازسنجی

    در مرحله اول با مشتری در مورد اهداف و نیاز های کسب و کارش ، صحبت میشود . این مرحله شامل موارد زیر است :

    ● هدف اصلی سایت :فروش آنلاین ،معرفی برند ،ارائه خدمات آموزشی یا پزشکی یا
    ● مخاطبان هدف : مشخص کردن گروه سنی ،جنسیت ، علایق و نیاز های مخاطب
    ● الزامات فنی و طراحی : ویژگی های خاصی که مشتری نیاز دارد مانند فرم های تماس ،سیستم های رزرو ،یا سیستم پرداخت فروشگاهی
    ● نمونه کار ها و بررسی سایت های مشابه

    2- پیشنهادات و قرار داد

    پس از نیازسنجی ، یک پیشنهاد رسمی تهیه میشود که شامل موارد زیر است :

    ● طرح کلی سایت : مشخص کردن صفحات و بخش های اصلی سایت، رنگ های مورد استفاده در پروژه ، فونت ها و ...
    ● برآورد زمان و هزینه : مشخص کردن زمان شروع و پایان پروژه و برآورد تمام هزینه ها
    ● شرایط و ضوابط : شرایط پرداخت ، نگهداری ، پشتیبانی و مشخص کردن وظایف هر 2 طرف به طور شفاف
    ● قرارداد تهیه قرار داد با جزئیات کامل پروژه و شرایط همکاری

    3- طراحی گرافیکی

    پس از تایید ساختار سایت و سبک های طراحی کلی سایت و عقد قرار داد ، طراحی گرافیکی با جزییات کامل برای هر صفحه ، آغار می شود .
    در این مرحله قدم به قدم کار با شما مشتری عزیز بررسی میشود و بازخوردتان و نیاز به ویرایش های لازم ، اعمال میشود .

    4- توسعه و برنامه نویسی

    با تایید طراحی ها ، فرآیند توسعه و برنامه نویسی آغاز میشود . و بعد از آن نوبت بررسی و رفع مشکلات فنی و اطمینان از عملکرد صحیح سایت ، در دستگاه ها و مرورگر های مختلف ، میرسد .

    5- پشتیبانی و نگهداری

    مرحله ای بسیار مهم برای پایداری سیستم شما ارائه مفید خدمات پشتیبانی و نگهداری پس از تحویل است .

    این پشتیبانی از رفع مشکلات فنی آغاز می شود . انجام به روز رسانی های امنیتی بسیار حائز اهمیت است .چرا که کل سیستم را تحت تاثیر قرار میدهد .

    همچنین محتوا باید به روزرسانی شود و تغییرات مورد نیاز صورت بگیرد .

    6- بازاریابی و بهینه سازی SEO

    شرکت سوپکت در زمینه ی بازاریابی میتواند به شما کمک کند.پیشنهاد استراتژی های بازاریابی را به شما بدهد .

    هم چنین با متخصصین ماهر ما در زمینه SEO ، سایت خود را در موتورهای جست و جو ،بهینه سازی کنید و به رتبه های اول گوگل برسید .

    همین الان زنگ بزنو مشاوره رایگان بگیر

    الان به مشاور وصل شو

    دسته بندی انواع سایت بر اساس نوع عملکرد

    وب سایت های شرکتی (Corporate Websites)

    برای معرفی شرکت ها و برند ها
    شامل بخش هایی مانند:
    "درباره ما " ، "خدمات"، "محصولات " ، " اخبار شرکت " ، " "تماس با ما "
    این سایت ها به کاربران اجازه میدهد به راحتی با شرکت ارتباط و تعامل برقرار کرده و اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کنند .

    وب سایت های فروشگاهی اینترنتی (E-commerce websites)

    امکان خرید و فروش آنلاین
    ویژگی ها :
    سبد خرید ، دسته بندی محصولات ، فیلتر های جست و جو ،سیستم پرداخت آنلاین و رهگیری سفارش و ...

    وب سایت های خبری و رسانه ای (News and Media Websites )

    شامل اطلاعات روزانه ، تحلیل های خبری ، گزارش های زنده
    ویژگی ها :
    دسته بندی های مختلف مانند سیاست ، اقتصاد ، فناوری ، ورزش و سرگرمی
    برخی از سایت ها امکان نظردهی و مشارکت کاربران را فراهم میسازد .

    وب سایت های آموزشی (Educational Websites)

    ● امکان آموزش آنلاین برای کاربران
    ● شامل دوره های ،ویدیو ها و منابع آموزشی و آزمون های آنلاین
    ● برخی از سایت ها امکان ارائه گواهی نامه پس از اتمام دوره را دارند .

    وب سایت های اجتماعی و انجمنی (Social Networking & Community websites)

    ● امکان ایجاد پروفایل شخصی توسط کاربران
    ● برقراری ارتباط با دیگر کاربران و به اشتراک گذاری مطالب
    ● این سایت ها ابزارهای متعددی برای برقراری ارتباط دارند مانند چت ، پیام های خصوصی ،گروه های بحث

    وب سایت های نمونه کار و پورتفولیو ( Portfolio websites)

    برای افرادی مانند عکاسان ، طراحان گرافیک ،نویسندگان و هنرمندان مناسب است تا نمونه کار های خود را نمایش دهند .
    ویژگی ها :
    شامل گالری تصاویر ، توضیحات پروژه ، اطلاعات تماس
    این سایت ها به افراد کمک میکنند تا مهارت ها و توانایی های خود را به نمایش بگذارند و جذب مشتریان یا کارفرمایان شوند .

    وب سایت های وبلاگ (Blogs)

    ● معمولا توسط یک یا چند نویسنده نوشته و مدیریت میشوند
    ● به صورت منظم مقالات و پست های جدید منتشر میشود
    ● موضوعات وبلاگ هرچیزی میتواند باشد . از شخصی و داستانی و خاطرات روزانه تا تخصصی ، علمی و فنی
    ● برخی از این سایت ها دارای بخش نظرسنجی هستند که این امکان فراهم میشود تا نویسندگان و خوانندگان این متون با هم در تعامل باشند

    وب سایت های خدماتی

    از پرکاربرد ترین و پرطرفدار ترین نوع وب سایت ها میباشد که بیشترین تقاضا در این بخش است
    برای ارائه خدمات انلاین به کاربران طراحی شده
    خدماتی بسیار متنوع شامل رزرواسیون هتل ، رستوران ،خدمات مشاوره ای ، خدمات پزشکی و ... میباشد
    ویژگی ها :
    دارای سیستم های رزرواسیون و پرداخت آنلاین و اطلاعات دقیق درباره خدمات ارائه شده ، تعرفه ها و شرایط

    وب سایت های تفریحی و سرگرمی
    (Entertainment Websites )

    ارائه محتواهای سرگرم کننده مانند ویدیو های طنز ، بازی های آنلاین ، موسیقی اخبار مربوط به سرگرمی
    میتواند ویدیو ها و محتواهای پخش زنده هم ارائه دهد

    وب سایت های اطلاعاتی (Informational Websites)

    به هدف ارائه اطلاعات خاص در مورد موضوعات مختلف
    شامل :
    دانش نامه ها ، سایت های دایرکتوری ،منابع اطلاعاتی خاص مانند وبسایت های اطلاعات پزشکی یا علمی

    این دسته بندی ها کمک میکنند تا مشتریان و طراحان وب سایت ، بر اساس نیاز ها و اهداف خود ، نوع سایت خود را انتخاب کنند .بسیاری از وب سایت ها هم ترکیبی از این دسته ها هستند و چندین هدف را هم زمان جلو میبرند .

    برای سفارش سایت خود همین حالا با ما تماس بگیرید

    کافیست همین الان با ما تماس بگیرید
    الان به مشاور وصل شو

    برای داشتن وب سایت نیازمند هاست و دامنه هستیم

    در ادامه هر کدام را بررسی می کنیم

    هاست چیست ؟

    به سرویسی گفته میشود که فضایی از اینترنت را برای ذخیره سازی اطلاعات و فایل های وب سایت شما فراهم میکند .هاست مانند خانه ای میماند که وب سایت شما در آن زندگی میکند و هر سال نیازمند تمدید قرار داد است . زمانی که کاربر ، آدرس وب سایت شما را در مرور گر خود وارد میکند ، مرورگر به سرور هاست متصل میشود و محتوای وب سایت شما را بارگذاری میکند تا کاربران بتوانند آن را مشاهده کنند .

    بدون هاست ، وب سایت شما نمیتواند به صورت آنلاین در دسترس قرار بگیرد

    کیفیت هاست تاثیر زیادی در سرعت بارگذاری وب سایت شما دارد . و هر چه سرعت سایت بالاتر ، تجربه ی کاربری بیشتر و بهتر . پس مهم است که از کجا و چه مدل هاست ، خریداری می شود .
    امنیت هاست مسئله ایست که بسیار باید به آن توجه کنید .هاست های معتبر معمولا ویژگی های امنیتی مانند فایروال ها و پشتیبان گیری های منظم را ارا ارائه می دهند که به محافظت از وب سایت شما در برار تهدیدات و مشکلات فنی کمک میکند .

    برای داشتن هاست ، هم خودتان میتوانید اقدام کنید هم میتوانید به متخصصین ما بسپارید . تصمیم با شماست

    انواع هاست

    هاست اشتراکی ( Shared Hosting)

    چندین وب سایت به صورت مشترک از منابع یک سرور استفاده میکنند . این مورد برای وب سایت های کوچک با ترافیک کم مناسب است

    سرور مجازی خصوصی (VPS Hosting)

    منابع سرور به چندین سرور مجازی تقسیم می شود که هر کدام منابع اختصاصی خود را دارند
    برای وب سایت هایی با نیاز های خاص و ترافیک متوسط مناسب است

    هاست اختصاصی (Dedicated Hosting)

    یک سرور کامل به صورت انحصاری برای وب سایت شما اختصاص داده می شود . برای وبسایت های بزرگ و پرترافیک که نیاز به منابع بالا دارند ، مناسب است

    هاست ابری (cloud Hosting)

    از چندین سرور برای میزبانی وب سایت استفاده می شود و به شما این امکان را می دهد که به طور هم زمان از منابع مختلف استفاده کنید . برای وب سایت هایی که نیاز به مقیاس پذیری و انعطاف پذیری دارند ، مناسب است .

    انتخاب نوع مناسب هاست به نیاز های وب سایت شما و میزان ترافیکی که پیش بینی میشود ، بستگی دارد

    دامین (Domain) چیست ؟

    دامین یا دامنه ، آدرس اینترنتی منحصر به فردی است که برای دسترسی به وب سایت ها ، استفاده می شود .
    این همان آدرسی است که کاربران در مرورگر خود وارد میکنند تا به یک سایت دسترسی پیدا کنند . مانند : WWW.SUPECT.COM

    دامین ها به سه بخش اصلی تقسیم می شود

    1- ساب دامین (Subdomain)
    2- دامین اصلی (Second-level Domain)
    3- دامین سطح بالا TLD (Top-level Domain)

    ساب دامین (Subdomain)

    بخشی از دامنه که برای سازماندهی و دسته بندی بخش های مختلف سایت ، استفاده میشود
    مثال : blog.supect.comیک ساب دامین برای بخش وبلاگ سایت supect.com

    دامین اصلی (Second-level Domain)

    بخش اصلی دامنه است که همان نام سایت است .مانند supect ، در supect.com

    دامین سطح بالا TLD (Top-level Domain)

    حتما دیده اید که در ادامه ی دامنه ی وب سایت ها یک پیشوند همیشه است . مانند org ، net ، com و ir و ...
    برخی از این TLD ها عمومی هستند مانند .com
    برخی مربوط به کشور ها هستند مثل .ir که برای ایران است
    برخی هم برای مقاصد خاص هستند مانند edu. برای موسسات آموزشی
    دامین ها به صورت سالیانه ثبت و تمدید می شوند

    لغت نامۀ بازاریابی دیجیتال

    سوپکت دوست دیجیتال شما

    با سوپکت، دوست دیجیتال شما ، به دنیایی از انواع وب‌سایت‌های حرفه‌ای قدم بگذارید؛ از وب‌سایت‌های فروشگاهی و شرکتی گرفته تا پورتال‌های خبری و شخصی. ما در هر دسته‌بندی، بهترین تجربه کاربری را برای شما به ارمغان می‌آوریم.

    مشاوره رایگان تلفنی

    آکادمی آموزشی سوپکت

    برای تماس، فرم را تکمیل کنید.
    تماس با کارشناسان ما: 021-91017049